Friday, December 3, 2010

The End...

Met een klein hartje schrijven we dit laatste blogbericht. We zijn vrijdag 3 december en staan aan de vooravond van het einde van deze mooie reis. De rugzakken zijn gepakt en overvol van alle souvenirs die we gaandeweg gekocht hebben. Omdat we maar 1 stuk bagage mogen meenemen en we er ook nog een gitaar bij hebben, zit niet alleen de rugzak vol, maar ook de flightbag met losse oudere kledij.
Er is nog net plaats voor onze tandenborstel die we er morgenvroeg bijsteken en dan vertrekken we richting luchthaven, boordevol mooie herinneringen!

Nu kijken we ernaar uit vrienden en familie terug te zien en onze reis met iedereen te delen want het was een fantastisch leuk en leerrijk avontuur. We hebben deze maanden intens geleefd en beleefd, zoveel indrukken en ervaringen opgedaan en zoveel mensen ontmoet. Het maakt onze visie weer iets anders, weer iets breder. Ook van en over elkaar hebben we veel geleerd en we zijn blij dit avontuur samen te hebben gedeeld. We zullen deze reis nog lang met ons meedragen want...

...het was puur genieten.

4 comments:

  1. Dat zal zwaar vallen!!
    Ook voor ons is het over en uit!!
    Niet meer vlak, voor je PC afsluit nog even checken of er hier niets gepost is, niet meer stil (en soms minder stil) genieten van je foto's, niet meer wensen dat je erbij bent!!!
    Snif!
    Bedankt om ons mee te laten genieten!

    ReplyDelete
  2. wauw Ingrid, bedankt voor deze fijne reactie!

    ReplyDelete
  3. Schitterend .... ook wij vinden het jammer dat we geen nieuwe reportages meer kunnen bekijken maar welkom terug. We kijken uit naar jullie "life" verslag.
    Erika & Johan

    ReplyDelete
  4. Bedankt voor de leuke blog en de mooie foto's de afgelopen 3 maand!!! 'k kijk er al naar uit om het life verslag te horen ;)

    Martijn

    ReplyDelete